Tudatos Szülő

 

A Tudatos Szülő Nevelési Módszer kidolgozója Deákné B. Katalin, akinek nevéhez sok gyermekneveléssel és -fejlesztéssel kapcsolatos kiadvány fűződik. Ezek közül a legnépszerűbb az Anya, taníts engem! című könyv.

A módszer lényege a szülők tevékeny részvétele a gyermeknevelésben, -fejlesztésben. Mára már egyértelműen bizonyított, hogy a módszer alapelvei szerint foglalkoztatott gyermekek intellektuálisan aktívak, és mind emocionálisan mind szociálisan fejlettek. A módszernek köszönhetően a gyermeknevelés ezen útját választó szülők és gyermekük között mély és tiszteletteljes kapcsolat alakul ki.

A módszer alapelveit alkalmazó területek:

  • Tudatos Szülő emblémával ellátott közel félszáz könyv, foglalkoztató füzet
  • Tudatos Szülők Áruháza – webáruház (www.tudatosszulo.hu), ahol csak a módszer kívánalmainak megfelelő, válogatott fejlesztő játékok találhatók
  • Tudatos Szülők Lapja – A gyermeknevelés magazinja (www.tudatosszuloklapja.hu), melynek különlegessége, hogy 2 az 1-ben, azaz a szülők gyermekneveléssel kapcsolatos cikkeket és szakértői véleményeket találnak benne, ugyanakkor a 3-7 éves gyermekek ismeretbővítését pedagógiai megalapozottsággal készült „kölyökoldalak” segítik.

Termékeinkről és tevékenységeinkről tájékozódjon a www.tudatosszulo.hu és a www.tudatosszuloklapja.hu oldalakon, és kövessen minket a Facebook-on!