A titoktündér - Titokmesék

-10%
2 990 Ft
2 690 Ft

*A kedvezmény visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Ki ne szeretné, ha gyermeke egészséges, elégedett és gondtalan életet élhetne? Ha megfelelő önbizalommal és világképpel, nyitott lélekkel és vidám, könnyed szívvel élné meg minden egyes napját! Sokan kívánjuk ezt nekik és próbáljuk napról napra megadni mindazt, amiről úgy gondoljuk, ehhez szükséges.

E könyv nem titkolt célja az, hogy a mai gyermekek életvidám, magabiztos, a problémákat megfelelően kezelni és feldolgozni tudó, pozitív gondolkodású felnőttekké váljanak. Megőrizve a lehető legtöbbet abból a csodálatos önbizalomból és gondtalan életszeretetből, mellyel a világra jöttek, és amikből sajnos éveik előrehaladtával egyre többet veszítenek.

Ehhez nyújtanak segítséget e mesék, melyek hétköznapi élethelyzetekről szólnak, ám mégis varázslatosak!

Varázslatosak, hiszen egy igazi Tündér kalauzol végig minket a történeteken, melyekben számos varázskelléket és titkot oszt meg velünk, és a mese hősével, Tobyval.
És varázslatosak azért is, mert olvasásuk közben mi magunk is rájövünk arra, hogy milyen egyszerűen működnek ezek a mágiák, titkok és varázsszerek, akár a saját életünkben is!
Hiszen mindannyian tapasztalhattuk már, hogy a mosollyal kezdett napok valahogy sokkal könnyebbek, hogy az önbizalom már fél siker, és még a legrealistább orvos szerint is nagyban befolyásolja a gyógyulást a beteg lelki állapota és hozzáállása, vagyis a pozitív gondolkodás.

Vannak, akik hisznek a gondolatok és érzelmek erejében, másokat ez egyáltalán nem érdekel. E könyv sem egyik, sem másik tábort nem kívánja „megtéríteni”, annál inkább szeretne mindenki számára élvezetes perceket nyújtani.

Ennek jegyében kezdődjék hát a tündéri kaland, jó szórakozást és minél több kellemes tapasztalatot kívánok Kedves Kicsi és Nagy Olvasóim!


 

Termékadatok
Cikkszám:
TH59936
Szerző: 
Kiadás éve: 
2015
Korosztály: 
4 éves kortól
Oldalszám: 
95
Borító: 
Keménytáblás
Ragasztókötött
Nyelv: 
ISBN: 
9789630859936
Méret: 
215 × 150 × 10 mm
Súly: 
262 g