Állatkarnevál társasjáték

6 450 Ft

Ez a társasjáték 4 fatáblát, 36 db állatfigurát (6 különböző színű állatcsoport, színenként 6 állat) és 2 kockát tartalmaz. Az állatkarnevál szín és formafelismerő lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek játék közben ismerkedjenek a színekkel és az állatokkal.
A játék, különböző szabályok szerint játszható.

1. Összeillő formák
Csak az állatfigurás kockát használja a játékhoz! A játékosok körbe ülnek, minden játékos kap egy fatáblát. Az első (egyéni megegyezés szerint, például a legfiatalabb) játékos kezdje a játékot és dobjon a kockával. Azt a figurát, amit a kocka mutat, helyezze a saját fatáblájára (színtől függetlenül). Ezután a következő játékos dobjon (óramutató járásával megegyező irányban) és a dobott figurát most Ő helyezze a saját táblájára. Ezt addig játsszák így, amíg a játékosok közül az egyik a saját táblájára az összes (6db) állatfigurát felteszi.
Megjegyzés: Ha valaki olyan állatfigurát dob, ami már a táblájára korábban felhelyezett, akkor az a játékos abban a körben nem tud állatot elhelyezni (ő kimarad és a következő játékos dobhat).
A győztes: aki a leggyorsabban felteszi a 6 különböző állatfigurát a táblára!
(A játékosok számától függően és megegyezés szerint használhatóak különböző színű és számú állatcsoportok.)

2. Összeillő színek
Csak a színes kockát használja a játékhoz! Az előző (1-es pont) szabályokhoz hasonlóan, most a dobott színek szerint helyezze az állatokat a fatáblákra. A játék menete megegyezik az egyes pontban leírtakkal!

3. Összeillő színek és az állatok
Most egyszerre használja a játékos a két kockát, amikor dob. A feladat, hogy azt a színű és formájú állatfigurát, amit a két kocka együtt mutat, helyezze a táblájára. Például, ha zöld színt mutat az egyik kocka és lovat mutat a másik kocka, akkor a zöld lovat helyezze a játékos a táblájára.
Megjegyzés: Ha már valaki korábban dobott zöld lovat és azt feltette a saját táblájára, akkor ez a játékos ebben a körben kimarad (nem tesz semmit a táblára)! Ha, már korábban dobott a játékos lovat és a tábláján már foglalt ez a hely, akkor ebben a körben kimarad (nem tesz semmit a táblára)!
A győztes: aki a leggyorsabban felteszi a 6 különböző állatfigurát a táblára!
(A játékosok számától függően és megegyezés szerint használhatóak különböző színű és számú állatcsoportok.)

4. "Éles szem és gyors kéz" Játék a kockákkal és az állatokkal fatábla nélkül!
Tegye félre a fatáblákat! Két kockával, egymás után dobjanak a játékosok (az óramutató járásával megegyezően). Az összes játékos közül, aki először megtalálja azt a színű és formájú állatfigurát, amit a két kocka együtt mutat, felveheti magához.
Megjegyzés: Ha olyan állatfigurát vagy színt dob a kockával, amit már más játékos elvitt, akkor ebben a körben senki nem visz állatot és a következő játékos dobhat.
A győztes: aki a legtöbb állatfigurát gyűjtötte össze!

5. "Éles szem, gyors kéz és szerencse" Játék a kockákkal és az állatokkal, fatáblával!
Minden játékos vegyen magához egy fatábla. A játékban szükség van a kockákra és az összes állatfigurára is. Egymás után dobjanak a két kockával a játékosok. (az óramutató járásával megegyezően) Az összes játékos közül, aki először, leggyorsabban megtalálja azt a színű és formájú állatfigurát, amit a két kocka együtt mutat, felveheti magához. Ha a figurát el tudja helyezni a játékos a tábláján, akkor tartsa meg (tegye a helyére a táblán), ha nem akkor tegye vissza középre a többi állatfigura közé.
A győztes: aki a leggyorsabban felteszi a 6 különböző állatfigurát a táblára!

Szállítás Bolti készleten
Házhoz szállítás futárral A szállítás a rendelés leadási időpontjától függően 1-5 munkanap
GLS Csomagpontok A szállítás a rendelés leadási időpontjától függően 1-5 munkanap
Termékadatok
Cikkszám:
F4233
Kiknek ajánljuk: 
Hányan játszhatják: 
2-4 fő
Korosztály: 
3 éves kortól 7 éves korig
Gyártó: 
Csomagolás: 
karton doboz
Anyag: 
Fa
Méret: 
210 × 315 × 45 mm