Ovi-támogató program

A program leírása

Játékforgalmazóként folyton felvetődött a kérdés, mi módon tudnánk támogatni a bölcsődéket, óvodákat úgy, hogy ne mi magunk válasszunk a többezer intézmény közül. Úgy tűnik, most megtaláltuk a megoldást! E program nagyszerűsége abban áll, hogy valamennyi résztvevő jól jár általa. Ön vásárlásával segítheti a kiválasztott intézményt vásárlása értékének 3%-ával, az intézmény levásárolható pénzösszeghez, ezáltal játékokhoz, kiadványokhoz juthat, cégünk pedig megvalósíthatja régi törekvését, az intézmények támogatását. 

Szeretném én is támogatni az óvodát vagy bölcsödét, ahová a gyermekem jár. Mit kell tennem?

Önnek a rendelése leadásán és kifizetésén kívül nem kell semmit tennie, rendszerünk automatizált. Minden Ön által leadott rendelés értékének 3%-a (a postaköltség levonandó) jóváírásra kerül annak az intézménynek a virtuális számláján, amelyet Ön vásárláskor megjelöl. Amint Ön az első vásárlását megteszi nálunk, automatikusan részt vehet a programban, amennyiben rendelése leadásakor kiválaszt egy intézményt a listából, vagy ha abban nem szerepel, beregisztrálja hozzánk. A rendelés értékén múlik, mekkora összeget tudhat virtuális számláján az Ön által megnevezett intézmény. Az ovi-támogató program 2016. október 1-jétől lép életbe, onnantól gyűjthetők a pontok az intézményeknek, míg 2016. november 1-jétől nyílik meg a pontlevásárlás az intézményeknek.
A támogató programban nagykereskedelmi partnereink vásárlásai nem vesznek részt.

Miért érdemes támogatnom egy intézményt?

Ön minden vásárlása alkalmával felajánlhatja rendelése értékének 3%-át egy intézménynek. Javasoljuk, hogy olyat válasszon, amivel valóban (például gyermekei által) kapcsolatban áll. Így információt kaphat arról, megvalósult-e a levásárlás az intézmény részéről. Beszéljen az általunk felajánlott lehetőségről az intézményvezetővel és a többi szülővel, hiszen így akár egy-egy alkalomra (gyereknap, Mikulás) össze is gyűlhet a gyerekek ajándékaira való a szülők támogatásaiból.

Hol tudom megadni, melyik intézményt, óvodát szeretném támogatni?

A vásárlási folyamat zárásánál, az adatok megadásánál külön pontban kell döntenie arról, kíván-e élni a támogatás lehetőségével. Ezek után az intézmény címe alapján a listából kell kiválasztania azt az egyet, amelyet támogatni szeretne. Ha a listában az intézmény még nem szerepel, rögtön ott be is tudja regisztrálni néhány adat megadásával. Így legközelebb mások számára is elérhető lesz az Ön által ajánlott, nincs szükség újbóli regisztrációra.

Az intézmény miként értesül arról, hogy újabb összeggel támogatták?

Amikor egy vásárlónk intézményt, óvodát regisztrál rendszerünkbe, minden esetben szükséges az intézmény adatainak megadása. Kérjük, regisztráció esetén az intézmény adatait minél pontosabban adja meg, mert a hiányosságokból fakadó problémák csak nehezen vagy egyáltalán nem korrigálhatók. Amennyiben a megadott adatok alapján az intézmény nem azonosítható be, a felajánlást egy általunk választotthoz rendeljük. A felajánlásról az intézmény külön e-mailben értesül.

Beváltható-e készpénzre a felajánlott összeg?

A felajánlás egy virtuális pénzösszeg, amelynek értékéig az óvoda terméket választhat weboldalunkról a megjelölt termékek köréből. Pénz kifizetésére, az összegyűlt összeg készpénzben történő visszaadására nincs mód. Fontos tudnivaló: az intézményi levásárlás során (a weblapon a termékre külső vásárlók számára adott) engedmény nem érvényesíthető, a levásárlás a feltüntetett kedvezmény nélküli bruttó ár alapján tehető meg.

Hol és ki láthatja, hogy az intézmény mekkora levásárolható összeggel rendelkezik?

Egy intézmény beregisztrálását követően, miután az adatok helyessége ellenőrzésre került, és az intézménnyel a kapcsolatfelvétel megtörtént, az e-mail címhez generálódik egy saját fiók (felhasználónévvel és jelszóval), ahol utána az intézményvezető, vagy az e-mailek olvasására jogosult személyek nyomon követhetik a támogatások összegét. A levásárlásnak is ebből a belső fiókból kell indulnia, máskülönben az összegyűjtött keret nem kerül levonásra a vásárlás végösszegéből.

Ha a webáruházhoz tartozó üzletben vásárolok, ott is érvényesíthető az óvoda-támogató program?

Nem, az üzletben vásárolt termékek után nem tudjuk jóváírni a támogatás értékét. Erre csak akkor van lehetőség, ha Ön interneten előre leadja rendelését, de azt az üzletben veszi át. Ebben az esetben a rendelés webáruházi rendelésnek számít, a támogatás jóváíródik a kiválasztott intézmény virtuális számláján.

Mikor lesz levásárolható a vásárlásommal keletkező összeg?

Kizárólag kifizetett rendelés után jogosult az intézmény a támogatása felhasználására. Mivel a szállítás más cégeken keresztül valósul meg, az ő elszámolásuk után tudjuk csak véglegesíteni a vásárlással keletkezett felhasználható összeget. Ennek átfutási ideje akár 2-3 hét is lehet. A kiegyenlítést követően az óvoda értesül a felhasználható keretéről. A személyesen átvett rendelés esetében az összeg 1 héten belül levásárolhatóvá válik.

Meddig tudja levásárolni az intézmény a támogatás összegét?

Minden támogatás a jóváírás időpontjától számított 1 éven belül vásárolható le, azután törlődik.

Mi történik, ha a rendelésem valamiért meghiúsul?

A támogatás csak teljesített, átvett, kifizetett rendelés után kerül jóváírásra. Amíg a kifizetés nem történik meg, a támogatás összege zárolásra kerül, függőben marad. Csak a fizetés, kiegyenlítés után kerül véglegesen jóváírásra. Ha Ön nem veszi át a rendelést vagy eláll a rendeléstől, az összeg nem kerül jóváírásra.

Mi történik, ha az intézmény levásárolja ugyan a támogatást, de a rendelés mégis valamilyen okból meghiúsul? (Például nem veszik át a kiküldött csomagot.)

Ha az intézmény beváltotta a támogatás összegét termékekre, de rendelése az Ő hibájából nem teljesül, a levásárolt összeg nem kerül vissza a virtuális számlára, az felhasználtnak minősül, elveszik. Abban az esetben viszont, ha cégünk hibájából nem teljesül a rendelés (pl.: készlethiány esetén), az összeg visszaírásra kerül.

Meg van határozva, hogy milyen termékekre válthatja be az intézmény a támogatást?

Igen. Levásárlásra csak a kijelölt termékek közül választhat az intézmény, melyet a fiókjába belépve árral feltüntetve, kedvezmények nélkül megtalál. Igyekszünk a levásárláshoz minél szélesebb termékkört biztosítani, azonban a be nem vont termékekre a levásárlást külön kérésre sem tudjuk biztosítani. Arra van mód, hogy azokat a termékeket is megvásárolja az intézmény, amelyekre a felajánlást nem válthatja be. Ezek a fiókba lépést követően kedvezményes árral látszódnak, és pluszban megvásárolhatja az intézmény.

Ovi-támogató Programunk részletes feltételeit az Ovi-támogató Program Szabályzatában olvashatja.
 

Ovi-támogató program plakát